kr-nieuws.be

Bossuwé zet nog meer in op digitalisering

© foto JVGK

Bossuwé zet nog meer in op digitalisering


De Group Bossuwé lanceert vandaag hun nieuwe reservatiesysteem voor het boeken van een mobiele frituur. Ze willen hiermee de digitale transformatie van het bedrijf voortzetten. Bossuwé zet al een tijdje in op het digitale tijdperk. Net zoals hun vaste frituren waar je zowel online als via een digitale kiosk bestelt, zal je vanaf vandaag ook een mobiele frituur kunnen huren via een digitale weg. Ze werken hiervoor samen met Icecorp, een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van ijskarren.


“Het product (ijskar, nvdr) is anders, maar de workflow is vrijwel identiek aan een mobiele frituur. Als je een kapper, vlucht of friet kan bestellen via je smartphone, waarom zou je een mobiele frituur dan niet online kunnen bestellen?”, aldus zaakvoerder Olivier Honoré. Via het platform geef je zelf jouw feestlocatie, gewenste formule en aantal gasten in. Je krijgt zelf de vrijheid om jouw ideale feest samen te stellen en krijgt onmiddellijk een prijsofferte. Tevreden van de prijs, dan kan je ineens de mobiele frituur huren.


“Op termijn zal dit proces ook volautomatisch werken, waarbij het systeem de mobiele frituur onmiddellijk inplant en de beschikbare medewerkers toevoegt aan de planning. In de beginfase kijken we elke reservatie nog manueel na of dit effectief past binnen de planning. Tijdens de overgangsfase is dit het ideale moment om alles tot in de puntjes correct te zetten. Een mobiele frituur huren was nog nooit zo eenvoudig”, zegt Olivier.


Via https://reservatie.bossuwe.be kan je zelf ontdekken hoe eenvoudig het is


De Group Bossuwé bestaat momenteel uit 5 vestigingen (Bossuwé Station, Bossuwé Wevelgem, Bossuwé ’t Hoge, Bossuwé Pottelberg en Vanallier in Aalbeke) en meerdere mobiele frituren. Onlangs lanceerden we onze mobiele frituur, Pierre. Een wagen geïnspireerd op de iconische Citroën HY. Binnenkort volgt er nog een nieuwe mobiele frituur, Philippe. Afgelopen jaar vierden we ons 70- jarig bestaan. Bij ons is het familiale karakter heel belangrijk, zo staan de vader en zonen elke dag in één van de frituren. De waarden van Group Bossuwé zijn: familiaal, authentiek kader met Kortrijkse
waarden, vooruitstrevend en vernieuwend en bij ons gaan gastvrijheid en smaak hand in hand.