kr-nieuws.be

Huwelijk zaterdag 26/08/2023

Huwelijk Jordi Debaere en Febe Vercruysse / © foto JVGK

FAMILIE-NIEUWS UIT HEULE

Dinsdag 22/08/2023

Johnny en Marijke 50 jaar huwelijk


Op dinsdag 22 augustus bracht Schepen Stephanie Demeyer een bezoek met bloemen en geschenkjes aan het gouden jubileum paar

Johnny Deruyck (71) en Marijke Vangheluwe (70) het koppel woont in Heule. Ze huwden op 14 juli 1973.


Op de foto links van l/r: Raymond (schoonbroer), Brigitte (zus van Marijke), Johnny en Marijke, Schepen Stephanie Demeyer.


JVGK / © foto JVGK

Zaterdag 19/08/2023

Op de foto van l/r: Schepen Stephanie Demeyer, zoon Patrick, Roger, Francine en kleindochter Sarah. / © foto JVGK 

Roger en Francine 60 jaar gehuwd


Zaterdag 19/08/2023 werden door Schepen Stephan Demeyer ontvangen op het stadhuis, het diamanten huwelijkspaar Roger Verelst (83) en Francine Flou (80) uit Heule.


Roger groeide op in Waasten nm. In café de beenhouwerij dat vlak naast een slagerij gelegen was, zo leerde hij de beenhouwersstiel. Eerst ging Roger in een vleeswarenfabriek werken en daar deed hij de overstap naar een matrassenfabriek.


Het koppel leerde elkaar kennen op een feest in Houthem in het jaar 1960. Francine groeide er op in Houthem en werkte in Frankrijk in de textiel sector. Roger en Francine trouwden op 03 augustus 1963 voor de wet en de kerk. Het koppel ging in Harelbeke wonen maar na anderhalf jaar verhuisde Roger en Francine naar Heule waar ze nog steeds wonen.


Het koppel heeft ook twee zonen Patrick gehuwd met Hilde en Dany. Met Eline, Sarah, Lisanne en Kiara hebben ze ook vier kleindochters en twee achterkleinkinderen Jade en Kato.  In hun vrije tijd volgden ze de volleybalwedstrijden van hun zoon die in Marke, Heule en Kortrijk speelde. / JVGK / © foto JVGK