kr-nieuws.be

Regonale Familie berichten

Huwelijken - Jubileums - 100... jarigen enz...

Georgette Honoré is 100 jaar

foto JVGK

Georgette is geboren op 31 december 1921 te Hulste en was getrouwd met Joseph Vandenbussche.

 

Ze heeft les gevolgd in o.l.v. Bijstand en was op internaat. Voor haar huwelijk was Georgette secretaresse in de Primus, daarna zorgde ze voor de kinderen. Haar man Joseph was glasbewerker. Georgette had ook twee broers en een zuster maar die reeds overleden zijn.

 

Er werden vier kinderen geboren tijdens haar huwelijk, John, Jenny, James en Jersy er zijn reeds 10 kleinkinderen Inge, Christof,  David, Bart, Tina, Pascal, Brigitte, Saartje en Annelies er zijn ook 12 achterkleinkinderen  Brayn, Kasper, Margo, Arne, Celeste, Matteo, Ruben, Maxime, Lieze, Robbe, Louise en Emiel.

 

Georgette heeft ook nog hobby’s: breien en lezen en weet ze nog wat ze leest, ze is ook lid van Samana. Tijdens de vakantie gaat ze nog graag naar de zee, naar Lier en naar de Markt.


Haar geheim van een lang leven: voortdoen en gelukkig zijn met wat je hebt. / JVGK / foto JVGK

Schepen Stephanie Demeyer ging op bezoek bij Madeleine Maelfait die op zondag 19 december 102 jaar wordt. Madeleine verblijft in Woonzorgcentrum De Ruysschaert te Marke waar ze poseerde voor de foto met Schepen Stephanie Demeyer (links) en rechts haar enige dochter Bernice Sandra. / JVGK / foto GF

Vijftig jaar getrouwd dat wil gevierd worden .Gouden.Jubileum voor Antoon Vandemaele en Mia Decock. Antoon en Mia hebben twee kinderen een zoon en dochter en drie kleinkinderen. Toontje is gekend als loonwerker Vandemaele. Antoon en Mia wonen in de A Vanwildermeerschstraat in Heule-Sint-Katharina. Ze hebben het gevierd het met familie en vrienden...  Samson. / foto krnieuws / Samson