kr-nieuws.be

Peter Van Herzeele

Vrijwillige  Medewerker KRN

Foodbart opent Kortrijkse vestiging op 1 maart

© foto JVGK

Foodbart opent Kortrijkse vestiging op 1 maart

 

Foodbart, met thuisbasis in Deinze, opent op 1 maart officieel een tweede vestiging. De nieuwe burger- en saladbar is gevestigd aan de Oudenaardsesteenweg 136 in Kortrijk.

 

Voor liefhebbers van burgers, salades, soepen en wraps is Foodbart niet onbekend. Vijf jaar geleden namelijk startte ondernemer Bart Vandekerckhove (34) zijn zaak in Deinze. Nu is Foodbart ook in Kortrijk aanwezig vanaf 1 maart. “De keuze viel op Kortrijk omdat het een bruisende stad is met veel aandacht voor milieu en ondernemers. De stad heeft een sterk imago en ondersteunt en helpt jonge ondernemers. Ons concept in Kortrijk is hetzelfde als in Deinze: lokaal en duurzaam ondernemen, denk maar onder meer aan ons vegetarisch aanbod, onze verpakkingen en vervoer en thuisbestellingen met elektrische fietsen. Stad Kortrijk biedt die mogelijkheden”, aldus Bart en zijn team. Zij bieden in hun rijk assortiment onder meer gezonde drankjes, burgers, salades, soepen en wraps aan. “Eten is ook een sociaal gebeuren. We willen ook vernieuwend blijven en zijn met andere samenstellingen en ingrediënten. Ons vlees gaat van Dierendonck-rundvlees tot de Vegetarische Slager en Limousinvlees. Ons aanbod is zeer divers.” In de nieuwe fris ingerichte locatie zijn 34 zitplaatsen. Je kan er kiezen tussen take-away, online bestellen en thuis laten leveren of ter plekke eten.

 

De zaak is 7 dagen op 7 open van 11 tot 14 uur en van 17 tot 21 uur, ook op feestdagen. Foodbart is vier dagen per jaar gesloten: 24, 25 en 31 december en 1 januari. / PVHK / © foto’s JVGK

© foto JVGK

© foto JVGK

© foto JVGK