kr-nieuws.be

Winterwandeling @ Lauwe’s kersthuisje

Winterwandeling Lauwe’s kersthuisje


Dit jaar geen kerstmarkt meer bij Lauwe’s kersthuisje in de Waterstraat te Lauwe. Covid-19 heeft ons aan het denken gezet. Zo komen we met een nieuw concept waarbij we het aantal aanwezigen kunnen spreiden. Vanaf dit jaar organiseren we een volledig uitgepijlde wandeling.


Heel het parcours is verhard en dus ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Van 6 december 2021 tot en met 6 januari 2022 kan deze wandeltocht gedaan worden op een zelf gekozen tijdstip om zo de drukte te vermijden.


Starten kan natuurlijk heel de dag door maar als ‘s morgens vroeg en ‘s avonds kan je ook de meer dan 70.000 kerstlichtjes bewonderen.


Tijdens de wandeling kom je nog verlichte gevels en het prachtig versierde centrum van Lauwe tegen. Na afloop van uw wandeling kun je bij Lauwe’s kersthuisje ook nog even nagenieten van een drankje. We willen ook alle bewoners langs het parcours oproepen om ook hun gevel te versieren met wat kerstlichtjes zodat heel het parcours in de juiste sfeer ondergedompeld wordt.