kr-nieuws.be

De Kringloopwinkel opent pop-up in Ring Kortrijk

De Kringloopwinkel opent pop-up in Ring Kortrijk


Kortrijk krijgt er een tijdelijke en duurzame publiekstrekker bij. De Kringloopwinkel opent op 1 juli een pop-up shop in Ring Shopping Kortrijk. Tweedehandskledij, met zomerkledij en -accessoires, vormt er het hoofdaanbod.

De Kringloopwinkel heeft een permanente vestiging aan de Gentsesteenweg 176 in Kortrijk. De tweedehandswinkel versterkt nu ook tijdelijk het handelsgebeuren in Kortrijk. Ongetwijfeld een meerwaarde voor de duurzame en prijsbewuste koper met de zomershopping in het verschiet.


Tweedehandskledij- en accessoires

De pop-up shop in Ring Shopping Kortrijk opent op maandag 1 juli 2024 en blijft open tot eind augustus. Wie duurzaam wil shoppen tijdens de solden maand weet dus waar zij of hij terecht kan. Je vindt er een ruime keuze aan kledij voor jong en minder jong. Ideaal als je op zoek bent naar een betaalbare en unieke outfit. De pop-upwinkel van De Kringloopwinkel zal gevestigd zijn op de eerste verdieping van het winkelcentrum, meer bepaald in het pand waar tot voor kort Ken Shoe Fashion te vinden was.


Sociale tewerkstelling

De Kringloopwinkel bevordert als maatwerkbedrijf onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, sorteren en te verkopen via zijn winkels.

Weet dat je als klant ook de sociale tewerkstelling steunt. De Kringloopwinkel is een maatwerkbedrijf dat mensen tewerkstelt die anders geen of heel moeilijk een job vinden. Hiermee maken we ook het verschil met andere tweedehandswinkels.


Meer info op www.dekringloopwinkel.be

Onze pop-upwinkel bevindt zich op de eerste verdieping van het winkelcentrum, in pand 114 naast Rituals. Welkom van maandag tot vrijdag van 10.00 – 19.00 u. en op zaterdag van 9.30 – 19.00 u.