kr-nieuws.be

Group Protect en Soft Water Solutions slaan de handen in elkaar voor lancering waterverzachters

Group Protect en Soft Water Solutions slaan de handen in elkaar voor lancering waterverzachters


Group Protect, de West-Vlaamse KMO gespecialiseerd in vochtbestrijding, isolatie, energie-oplossingen en ontmossing, lanceert een nieuwe productlijn. Onder de naam Water Solutions breidt het bedrijf zijn diensten uit met waterverzachters, ontijzeraars & filter- en drinkwatersystemen. De uitbreiding komt voort uit een joint venture tussen Group Protect en het vroegere Soft Water Solutions. “Klanten kunnen nu profiteren van een uitgebreider aanbod en een verbeterde service”, luidt het.


Samen sterker

Met Water Solutions brengt Group Protect een krachtige partner binnen die al 15 jaar een solide reputatie geniet in de waterbehandelingssector. “De samenvoeging van onze expertise en middelen zal ons beide versterken,” besluiten zaakvoerders David Houthoofd (Group Protect) en Frederick De Sloover (voormalige Soft Water Solutions). Naar eigen zeggen zullen de klanten van beide bedrijven voortaan kunnen genieten van een uitgebreidere dienstverlening en gamma.


Zo zal Water Solutions zich niet alleen onderscheiden door hoogwaardige producten, maar ook door zijn totale ondersteuning. Van advies, installatie, onderhoud en reparaties tot zelfs zoutleveringen aan huis.


Een lang gekoesterde ambitie die in vervulling gaat

Voor David is de cirkel rond. Hij groeide op tussen de waterverzachters van zijn vader, die tot 1998 een succesvol bedrijf in waterbehandeling runde. Al op zijn zestiende ging David mee naar beurzen, waar hij zijn eerste verkoop sloot. “Met trillende handen vulde ik de overeenkomst in en zo werd ik een echte verkoper,” vertelt hij met een glimlach. De uitbouw van een succesvolle onderneming met ruimte voor waterverzachters leek toen al voorbestemd.


En dat had ook Frederick gezien: “Ik volg al jaren Davids succesformule en zag in Group Protect de ideale partner om onze explosieve groei op de residentiële en industriële markt verder te ondersteunen.”


Het belang van een waterverzachter voor woningen en bedrijven

In veel Vlaamse steden en gemeenten is het water hard, wat betekent dat het veel kalk bevat. Een waterverzachter filtert die kalk uit het water, wat verstoppingen en kalkaanslag vermijdt. Dit resulteert in minder onderhoud, minder schade aan apparaten en kranen, zachtere huid en haren en tot 40% minder waterverbruik.


Wie geïnteresseerd is in een waterverzachter kan een gratis plaatsbezoek aanvragen via de website van Water Solutions. Daarna komt een expert gratis langs voor advies en een prijsofferte.


Water Solutions: www.watersolutions.eu