kr-nieuws.be

IMMO Francois verkoopt 19 studentenkoten langs de Leie

Julie Meerschaert, verantwoordelijke voor het dossier / © foto JVGK

IMMO Francois verkoopt 19 studentenkoten langs de Leie

 

KORTRIJK IMMO Francois uit Kortrijk lanceert de verkoop van 19 studentenkamers aan de Dolfijnkaai 11 langs de Leieboorden. Dit onder de noemer KAAIKOT. De koper krijgt gratis een elektrische fiets en twee jaar huurgarantie. De prijs is vanaf 140.000 euro.

 

Het KAAIKOT bestaat uit 19 kwalitatieve en instapklare studentenkamers. Het project is een volledige nieuwbouw in het centrum van de stad. De kamers hebben een oppervlakte van 18 tot 20 m² en zijn bemeubeld. Ze hebben ook een eigen sanitair. Alle kamers worden afgewerkt. Inbegrepen in de prijs: schilderwerk, lichtarmaturen, badkamerkastje en -toestellen, opbergkast, bed en tafel. Op het gelijkvloers bevinden zich vier studentenkamers, een hiervan ligt aan de Dolfijnkaai en de andere drie aan de Papenstraat. “Hier bevindt zich ook een ruime gemeenschappelijke ruimte die is ingericht met leefruimte, eetplaats en keuken. Er zijn ook fietsenstallingen voorzien die bereikbaar zijn via de binnenplaats”, duidt projectverantwoordelijke Julie Meerschaert. Op het eerste verdiep bevinden zich drie studentenkamers aan de Dolfijnkaai en vier aan de Papenstraat. Op het tweede verdiep liggen twee studentenkamers aan de Dolfijnkaai en vier aan de Papenstraat. Op het derde verdiep bevinden zich twee studentenkamers aan de Dolfijnkaai met zicht op de Leie en de vernieuwde Leieboorden.

 

ALLES OP WANDEL- EN FIETSAFSTAND

Deze 19 studentenkamers zijn gelegen aan de Dolfijnkaai 11, een unieke locatie in Kortrijk. “Degene die Kortrijk reeds kennen weten dat de Leieboorden aan de Broeltorens een succes zijn. Op dit moment is Kortrijk ook bezig met de veranderingen van de Leieboorden aan de Dolfijnkaai waar ze dezelfde sfeer en kwaliteit zullen creëren. Dat lijkt ons een pluspunt”, zegt Julie Meerschaert. “Met de heraanleg zet Stad Kortrijk volop in op groen en ontharden. Er komt heel wat ruimte voor gezellige terrasjes. We geloven erin dat de studenten dit op prijs stellen. Maar niet alleen het bruisende stadscentrum is een grote troef, ook de Hogescholen en Universiteiten liggen op wandel- en fietsafstand. Ook het openbaar vervoer is binnenin dezelfde afstand. Het is een betaalbare en interessante investering, dit zowel voor eigen (klein)kinderen of als investering om te genieten van huurinkomsten.” / PVHK / © foto JVGK

 

Voor meer info kan je terecht op https://kaaikot.be/