kr-nieuws.be

Primeur voor ons land


Ostend Beach Festival verwelkomt ROBOT ROCK ALIVE voor unieke en spectaculaire Daft Punk Tribu

foto GF

foto GF

foto GF

Ostend Beach Festival verwelkomt ROBOT ROCK ALIVE voor unieke en spectaculaire Daft Punk Tribute!


Primeur voor ons land

 

In het kader van zijn 15e verjaardag, kondigt Ostend Beach Festival met trots de komst aan van ROBOT ROCK ALIVE, een sensationele Daft Punk tribute act, op zaterdag 13 juli 2024. Het is de eerste keer dat de Belgische fans de unieke ervaring van de legendarische ALIVE tour uit 2007 kunnen herbeleven. Ostend Beach Festival, de jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van elektronische muziek, strijkt neer op het strand van Oostende van 12 tot en met  14 juli.

 

ROBOT ROCK ALIVE, een project ontwikkeld door twee Catalaanse muzikanten en producers, brengt een ongeëvenaarde live show die de essentie van Daft Punk’s beroemde ALIVE tour benadert. Met behulp van geavanceerde technologieën en de iconische piramide-opstelling, belooft het duo een onvergetelijke audiovisuele ervaring voor het aanwezige publiek, een eerbetoon aan een van de grootste formaties van de elektronische muziek.

De ALIVE tour, bekend om zijn ongekende mix van muziek en zintuigelijke ervaring, was het hoogtepunt van Daft Punk's carrière. Het laatste optreden van Daft Punk in ons land was op de Pukkelpopweide in 2007. Na hun officiële split in 2021, heeft ROBOT ROCK ALIVE de taak op zich genomen om deze historische live ervaring voort te zetten. De show, die zowat overal meteen uitverkocht is, maakt nu zijn debuut in België bij Ostend Beach Festival.

 

Jan Mortemans, organisator Ostend Beach Festival: “We zijn verheugd en trots om deze unieke act naar Ostend Beach Festival te kunnen brengen. Niet alleen de die-hard Daft Punk fans, maar iedere festivalbezoeker zal getuige zijn van een ongekende show die de unieke muzikale en visuele pracht van Daft Punk tot leven brengt."

 

 

Bezoekers kunnen klassiekers verwachten zoals "Around The World", "One More Time", en "Get Lucky", gepresenteerd in een setting die de oorspronkelijke magie van Daft Punk's optredens weerspiegelt. Met de toevoeging van ROBOT ROCK ALIVE aan de line-up, belooft Ostend Beach Festival een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Ontdek hier alvast een voorsmaakje.
 
Naast ROBOT ROCK ALIVE, omvat het festival optredens van toonaangevende artiesten zoals Armand Van Helden, Amber Broos, Average Rob en vele anderen. De organisatie verwacht opnieuw meer dan 20.000 bezoekers die zullen afzakken naar Oostende om 100 (inter)nationale artiesten aan het werk te zien, op vier podia, verspreid over drie volwaardige festivaldagen.

 

Early Bird tickets zijn nu beschikbaar
met een korting van € 10 op dagtickets en € 20 op combitickets.

 
PRAKTISCH
Ostend Beach – Klein Strand Oostende
Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
Tickets & de volledige line-up vind je via www.ostendbeach.be